Om Geeks Esport

Geeks Esport er Norges største gaming-community. Vi arrangerer LAN, esport-turneringer og daglig underholdning på Twitch.

Vårt mål er at du som gamer skal trives hos oss. <3

Geeks eSport AS er lokalisert med hovedkontor i Halden og har et produksjonsstudio i Moss. Selskapet ble etablert 9/13/2016 og har som formål om å skape et av Norges ledende gaming samfunn. Vi ønsker å samle alle spill sjeler til en plattform der du kan bygge deg et nettverk av venner eller finne noen å spille med.

Per i dag har vi tre aktive tilbud. Daglig underholdning via Twitch.tv, LAN arrangement for vårt community og en nettbutikk hvor du kan være med å bidra til utviklingen av Geeks eSport AS og bli en del av vårt community.

Twitch

Vi tilbyr daglig underholdning via videostrømmingssplattform Twitch.tv, her kan du ta del i vårt community daglig, bli kjent med Simen og andre i community, være med på konkurranser, turneringer og se direktesendte eventer.

Kanalen er live alle hverdager, også av og til i helger! (bonus dager)

Watch live video from GeeksEsport on www.twitch.tv

Geeks eSport Community eventer

Arrangeres opptil fire ganger i året ved et utvalgt lokale, oftest i Halden i Østfold, men vi ser etter muligheter for et mer sentralt lokale med tanke på hvor spredt vi er i vårt community over hele landet.
Her inviterer vi medlemmene våre fra hele Norge for å samles, bli bedre kjent, spille, konkurrere og ha det gøy sammen! Arrangementet er åpent for alle som er medlem hos oss, det koster ingenting å bli medlem!

Vi har partnet opp med en ny leverandør for å gi dere bedre priser og produkter!
Sjekk den gjerne ut ved å klikke på knappen under 🙂

Youtube

Du kan sjekke ut noen av våre morsomste øyeblikk i spillelisten under: