– Norges beste LAN arrangeres i Halden

INVITERER TIL GAMING-FEST: Thomas Gitlevaag i Geeks Esport inviterer til LAN på Remmen i pinsen. – Alle er velkomne til å delta, sier han.

Thomas Gitlevaag mener Geeks Esport er Norges herligste community. I pinsen arrangerer de LAN på Remmen. – Hos oss er alle velkommen til å delta, sier han.

Hvis du elsker gaming, streaming og Esport, så bør du melde deg på Geeks Esport sitt LAN på Remmen i pinsen.

– Norges beste LAN arrangeres i Halden. Her kan du konkurrere i blant annet vår CSGO wingman-turnering, vinne unike premier, få tips og triks til streaming av selveste Seimann og prøve VR-spill, sier Thomas Gitlevaag.

Se video fra Norges kuleste LAN-lokaler her!

Gitlevaag er daglig leder og community manager i Geeks Esport AS, som er Norges største gaming-community målt i antall medlemmer. Gitlevaag er selv profesjonell Esport-utøver i spillet «Ring of Elysium».

Fra 31. mai til 2. juni ønsker han velkommen til årets andre «Geeks Community Event» i simulatorsenteret ved Høgskolen i Østfold i Halden. Det er et «Bring your own console»-LAN hvor du tar med deg utstyr selv. De som vil overnatter i lokalet fra fredag til søndag.

Vårt forrige LAN ble utsolgt. Kjøp billett her!

Gitlevaag forteller at målet med LANet er å lage en møteplass for medlemmer med felles interesse for spill, Esport og sosialt fellesskap.

– Våre LAN har fellestrekk med andre LAN, men to ting skiller seg ut: De flotte menneskene i vårt community, og måten vi bringer Esporten inn i livene til hverdagsgamerene. Jeg vil påstå at vi er Norges herligste og mest familiære community, sier Gitlevaag.

VR-BRILLER: PÅ LANet er det også en egen stasjon hvor du kan teste VR-briller og det populære spillet Beat Saber – som vises for publikum på storskjerm. Foto: Geeks Esport.


Perfekte gaming-forhold på Remmen

Simulatorsenteret ligger ved Høgskolen i Østfold, og har Norges største storskjerm!

– Dette lokalet er unikt og godt egnet for mindre LAN, og esport eventer. Det er det mest høyteknologiske lokalet jeg har vært i noen gang, med en stor scene, strøm og internett i gulvet, og fire projektorer som styrer to skjermer, smiler han.

Den ene skjermen er på 13×3 meter som communityet benytter til å vise videoer, turneringer, informasjon og presentasjoner. Den andre til konsollspill og eventuelt VR. Det er lyskastere i taket og LED-barer på veggene. Rommet er fullspekket med teknologi og god atmosfære.

SKREDDESYDD FOR LAN: Geek Esports LAN-lokaler i Simulatorsenteret på Remmen er perfekte for Esport og gaming. Foto: Geeks Esport.

Lokalet har også fasiliteter som dusj og toaletter.

– Alle tilbakemeldingene vi har fått fra deltakere har vært positive, folk liker lokalet, kiosken og nærheten til butikk, sier han.

– Pleier det å bli fullt på LANet?

– Våre eventer fyller alltid lokalene, ofte presser vi inn noen ekstra dersom vi kan. Så langt sikkerheten til lokalet og deltakerne er ivaretatt selvfølgelig, sier Gitlevaag.

Kjøp billett til LANet her.

Gjør seg klar for Esport-konkurranser

Det har blitt en tradisjon at Geeks Esport arrangerer en CSGO Wingman turnering 2v2 på sine LAN-eventer. Det konkurreres også i et spill som communityet stemmer frem under eller rett før LANet. Det kan være alt fra Fortnite, PUBG, Overwatch eller Fifa .

Det konkurreres alltid om flotte premier. Vinner du CSGO-turneringen vil du få designet og tilsendt en custom Limited Edition Geeks Esport Snapback-caps hver til vinnerne med brodert Gamertag og logo.

Geeks LAN
ESPORT: Delta i Esport-turneringer og vinn flotte premier. Morten Trædal gikk helt til topps i CSGO-turneringen julen 2018.

– Denne premien er unik, og kan kun fåes ved å vinne Geeks Esports CSGO turneringer!

– I andre turneringer og konkurranser kan du vinne alt fra «Geeks Esport»-merchandise, gavekort og sponsede premier, forteller Gitlevaag

Oppfordrer alle til å bli medlemmer i Geeks Esport

For å være med på et «Geeks Community Event» så må du først melde deg inn i Geeks Esport. Det er enkelt – og det er gratis.

Du kan melde deg inn i Geeks Esport ved å gå inn på vår hjemmeside her.

– Det vil gi deg en opplevelse for livet, lover Thomas Gitlevaag.

Du kjøper billett til vårt pinse-LAN ved å klikke her ←-  

MØTE NYE VENNER: Teamet i Geeks Esport fremhever menneskene som communityets styrke. – Her kan du møte nye venner og ha det gøy med gaming og Esport, sier de.

Her er programmet for Geeks Esport sitt pinse-LAN:

FREDAG 31. MAI

  • 16.00 – 23.00 – Åpningstider for besøkende.
  • 16: 00 – Dørene og kiosken åpner.
  • 23:00 – Kiosken og lokalet for besøkende stenger.
  • Dagen går som oftest til å rigge seg til, bli kjent, småprate og game sammen.

LØRDAG 1. JUNI

  • 08.00 – 23.00 Åpningstider for besøkende.
  • 08:00 – Kiosken åpner. Det blir servert frokost til de med frokost billett.
  • 15.00 – Starter første community valgte turneringen 
  • 18.00 – CSGO-turneringen klokken (tider kan variere avhengig av type turneringsformat for første turnering og antall deltakere. Kiosken stenger klokken 23.00.

SØNDAG 2. JUNI

  • 08.00 – 16.00: Kiosken åpner klokken 08.00. Søndag blir det en rolig dag med gaming, VR, mingling og kos. Det er nedrigging og stenging av lokalet klokken 16:00.

Du kan melde deg inn gratis i Norges herligste community på vår hjemmeside.