– Mitt første spill var Counter-Strike 1,6

Tommy Dalen fra Gjerstad beskriver seg selv som et konkurransemenneske uten like, og er med i Geeks Esport fordi menneskene der er herlige og morsomme. 

Navn: Tommy Dalen
Alder: 21
Bosted: Gjerstad

Hvorfor er du medlem i Geeks Esport?

Første gang jeg kom i kontakt med Geeks Esport var julaften i 2016, på grunn av giveaways. Men det tok ikke lang tid før jeg følte meg komfortabel med gruppa og Simen. Det var ikke lenge til det første LANet de skulle arrangere, så jeg slo til der også og ble enda mer kjent med geeks’a. 

Hva er det beste med Geeks Esport?

– Det beste med Geeks Esport er alle de herlige og morsomme menneskene, Folk i alle aldre, der alle kan passe inn. Etter nesten to år fant jeg min kjæreste Maria (MsKazumi) gjennom Geeks Esport fordi jeg fikk en host fra Geeks sin Twitch-side. Alle står også opp for hverandre og viser initiativ til at alle skal ha det bra! 

Hvor lenge har du gamet?

– Jeg har holdt på med gaming i cirka 12 år, mest på PC.

Meld deg inn i Geeks Esport, og få nyheter fra vårt community, informasjon om våre eventer og gode tilbud fra våre samarbeidspartnere. Det er gratis.

Hvor ofte gamer du?

Jeg holder alltid på med PCen når jeg får tid, og bruker mye av min tid til å snakke med venner på Discord og spiller mest FPS-spill. så det blir noen timer om dagen, men mest kommunikasjon med andre. 

Spiller du for gøy eller ønsker du å delta i Esport-konkurranser?

– Så fort det står en leaderboard på spill så er jeg besatt, Jeg er et konkurransemenneske uten like. Spesielt i FPS spill, jeg har hatt en liten karriere i CSGO før, og nå holder jeg mest på med PUBG. har vært top p100 i EU allerede et par ganger, og holder enda på. Men jeg spiller jo selvfølgelig også for gøy.

Hva er din ultimate gaming-PC?

– Min ultimate gaming-PC er: Hovedkort  ASUS ROG Dominus Extreme – skjermkort Asus GeForce RTX 2080 TI i SLI – Prossesor Xeon W-3175X CPU og 128Gb Ram. Lov å drømme si.

Er du på Twitch?

– Jeg er på twitch, streamer ikke ofte, ser mest på andre. Min Twitch: TommyOGD

Hva var det første spillet du spilte, og på hvilken konsoll?

– Mitt første spill var Counter-Strike 1,6. som jeg spilte på en sliten gammel PC. og siden den tid har CS serien alltid vært en favoritt. Og nummer to er nok Halo-serien som er helt fantastisk mildt sagt!

Hva er ditt favorittspill?

– Jeg har ikke noe favorittspill. Men om jeg virkelig må velge så er det nok Counter-Strike Global offensive.

Hvilken spillnyhet gleder du deg mest til i 2019?

– Call of Duty Modern Warfare, endelig tilbake til hva som virkelig er COD.

Hvem er dine norske favorittstreamere på Twitch – og hvorfor?

– Mine norske favorittstreamere er: Geeks Esport og Norwegian Thunderboys.

Hvordan kan Geeks Esport bli enda bedre?

– Geeks Esport kan bli bedre med Esportlag, Jeg kan se for meg at hvis Geeks Esport velger riktig folk til riktig spill kan vi få mer oppmerksomhet rundt oss. Hvis vi får lag til å trene seg opp til topplag med å starte rolig med digitale turneringer og muligens Telialigaen som er et ganske bra steg i esport kan vi bli mere lagt merke til.

Meld deg inn i Geeks Esport, og få nyheter fra vårt community, informasjon om våre eventer og gode tilbud fra våre samarbeidspartnere. Det er gratis.